Παιδιά

1 Φεβρουαρίου, 2024

Thisability-Creative Dance

ΟΠΟΥ Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ Στη σχολή μας περιλαμβάνονται μαθήματα χορού για όλα τα είδη αναπηριών. Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα τμήματα με γνώμονα τις ανάγκες […]
9 Ιανουαρίου, 2024

Εύη Τσαφάρη – Walk the Talk – Χώρος Ειδικών Θεραπειών – Γλυφάδα

Ο Χώρος Ειδικών Θεραπειών WalktheTalk εδρεύει στην περιοχή της Γλυφάδας. Δημιουργήθηκε το 2018, με Αγάπη και Υπευθυνότητα, από την λογοθεραπεύτρια Εύη Τσαφάρη. Έπειτα από 19 χρόνια κλινικής εμπειρίας, σε πλήθος διαταραχών, είναι σε θέση τόσο η ίδια, όσο κι οι συνεργάτες της, να σας παρέχουν σωστές λύσεις σε θέματα που αφορούν την Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Ειδικό Μαθησιακό, Ψυχοπαιδαγωγικό, Ομάδες Κοινωνικών Δεξιοτήτων, Πρώιμη Παρέμβαση - Αυτισμός ,Ψυχοεκπαίδευση Γονέων, Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία. Η Εμπεριστατωμένη Αξιολόγηση του παιδιού σας, ο Σχεδιασμός Κατάλληλου Θεραπευτικού προγράμματος και το Πάθος μας να Προσφέρουμε είναι η εγγυησή μας! Στο WalktheTalk, πάνω από όλα ΑΓΑΠΑΜΕ αυτό που κάνουμε και θέλουμε να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ και να ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, πάντα με Σεβασμό στην Προσωπικότητα του παιδιού σας.
23 Οκτωβρίου, 2023

Στράτος Παπαϊωάννου

Ο Στράτος Παπαϊωάννου γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Σε ηλικία 12 ετών αρχίζει η ενασχόληση του με τα drums, η οποία συνεχίστηκε με τις σπουδές του δίπλα στον Δημήτρη Κλωνή και στον Σπύρο Παναγιωτόπουλο. Το 2020 και μετά την αποφοίτηση του από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (Σχολή Κοινωνιολογίας-Εγκληματολογίας) ξεκινάει ταυτόχρονα στο Ωδείο Αθηνών το εντατικό πρόγραμμα του τμήματος Jazz. Εκεί παρακολουθεί μαθήματα Jazz αρμονίας, ενορχήστρωσης και μουσικών συνόλων με τον Δημήτρη Καλαντζή, Τάκη Πατερέλη και Περικλή Τριβόλη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Mark Guiliana, Pablo Held Trio, Rebrand Trio, Γιώτη Σαμαρά, Βαγγέλη Καρίπη κ.α. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς μουσικούς της εγχώριας σκηνής όπως: Γιάννης Μόνος, Απόστολος Λεβεντόπουλος, Γιάννης Λουκάτος, Δημήτρης Καλαντζής, Περικλής Τριβόλης, Γρηγόρης Θεοδωρίδης, Γιώργος Κωστόπουλος, Βασίλης Κουτσονάνος κ.α. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική από το 2017 παραδίδοντας μαθήματα , ηχογραφώντας και παίζοντας με πληθώρα μουσικών σχημάτων.
20 Οκτωβρίου, 2023

Θέατρο Σκιών Παπαϊωάννου

Αναλαμβάνουμε παραστάσεις Θεάτρου Σκιών με ευρύ ρεπερτόριο που καλύπτει της ανάγκες κάθε περίστασης (γενέθλια, εθνικές επετείους, Χριστούγεννα, Απόκριες, Πάσχα, και κάθε στιγμή του έτους).