Παράλληλη στήριξη

12 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑΜΥΜΩΝΗ

Η Αμυμώνη - Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες παρέχει σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, δια βίου εξατομικευμένη εκπαίδευση, φροντίδα και υποστήριξη, ενδυναμώνοντας παράλληλα την οικογένεια. Η δράση της ξεκίνησε το 1993, ως αποτέλεσμα της έλλειψης οποιουδήποτε κατάλληλου εκπαιδευτικού πλαισίου για παιδιά με πολλαπλές αναπηρίες. Ο στόχος του Συλλόγου είναι να έχουν και τα τυφλά παιδιά με πρόσθετες αναπηρίες, το δικαίωμα στην εκπαίδευση και την αξιοπρέπεια.
2 Σεπτεμβρίου, 2023

Αγγελίδου Ασημίνα

Είμαστε μια ομάδα νέων επιστημόνων : λογοθεραπευτης, εργοθεραπευτης, ειδικη παιδαγωγός, κοινωνικη λειτουργος και ψυχολογος υπό την εποπτεία της κ. Αγγελιδου Ασημίνας υπ. διδάκτωρ παιδοψυχολογου
1 Σεπτεμβρίου, 2023

Το μπαλόνι του Λόγου

Η αγάπη μου για ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά, με το χαμόγελό τους, με τη δύναμη που κρύβουν και φυσικά με τη φωνή τους με έκαναν να θέλω να προσφέρω άρτιες υπηρεσίες λογοθεραπείας. Στόχος η αξιόλογη, η εκτίμηση και θεραπεία των διαταραχών λόγου και ομιλίας και η συμβουλευτική του οικείου περιβάλλοντος.
21 Αυγούστου, 2023

Φαρμάκη Έλλη

Καλησπέρα σας, είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας και πτυχιούχος του τμήματος Λογοθεραπείας, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην κλινική Λογοθεραπεία με εξειδίκευση στην εκπαίδευση συνόδων παράλληλης στήριξης.