Μέθοδος Montessori

20 Σεπτεμβρίου, 2023

ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Στόχοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ <> είναι η ψυχαγωγία και η καλλιέργεια γνωστικών και κινητικών δεξιοτήτων, καθώς και η χρήση νέων και πρωτοποριακών αντικειμένων στην δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας. Η κοινωνικοποίηση των παιδιών μας μέσα από πολύπλευρες δράσεις και δραστηριότητες, είναι το κύριο μέλημα της δομής μας. Η αλληλεπίδραση με τους συνομήλικους και η επίτευξη της μεταξύ τους συνεργασίας, συμβάλλει στην αποδοχή του διαφορετικού. Αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της προσπάθειας του προσωπικού η αύξηση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης των παιδιών και η δημιουργία μιας κοινωνίας που παρέχει ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
2 Σεπτεμβρίου, 2023

Αγγελίδου Ασημίνα

Είμαστε μια ομάδα νέων επιστημόνων : λογοθεραπευτης, εργοθεραπευτης, ειδικη παιδαγωγός, κοινωνικη λειτουργος και ψυχολογος υπό την εποπτεία της κ. Αγγελιδου Ασημίνας υπ. διδάκτωρ παιδοψυχολογου
2 Σεπτεμβρίου, 2023

Αναπνοή Kέντρο ειδικών θεραπειών παιδιών και ενηλίκων

Το κέντρο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του στον Βύρωνα με όραμα την άρτια οργανωμένη παροχή υπηρεσιών στον χώρο της πρόληψης, της διάγνωσης και της αποκατάστασης δυσκολιών παιδιών και ενηλίκων. Η διεπιστημονική μας ομάδα σχεδιάζει και οργανώνει εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα προσανατολισμένα στις ανάγκες σας. Για εμάς <> Ιπποκράτης 400 π.Χ. Στο χώρο μας πραγματοποιούνται συνεδρίες εργοθεραπείας- αισθητηριακής ολοκλήρωσης , Λογοθεραπείας, ειδικής αγωγής , ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής οικογένειας , παίγνιοθεραπείας.
1 Σεπτεμβρίου, 2023

Το μπαλόνι του Λόγου

Η αγάπη μου για ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά, με το χαμόγελό τους, με τη δύναμη που κρύβουν και φυσικά με τη φωνή τους με έκαναν να θέλω να προσφέρω άρτιες υπηρεσίες λογοθεραπείας. Στόχος η αξιόλογη, η εκτίμηση και θεραπεία των διαταραχών λόγου και ομιλίας και η συμβουλευτική του οικείου περιβάλλοντος.